O nama

Naš početak seže od 1996. godine kada smo osnovali građevinsku tvrtku "Stanogradnja" d.o.o. Odžak. Već je prvom registracijom obuhvaćen široki krug djelatnosti, koje su omogućile da se tvrtka angažira i razvije u ozbiljno i renomirano trgovačko društvo.

U početku, najveće poslove tvrtka ostvaruje na užem području Općine Odžak, dok smo danas preko raznih projekata prisutni na tržištu u cijeloj Bosanskoj Posavini, a želja nam je i proširenje tržišta. Svoje projekte baziramo na izgradnji i uređenju privatnih stambenih i poslovnih objekata, te izgradnji i uređenju objekata javne namjene (sakralni objekti, škole, vrtići, bolnice i sportski objekti). Također se možemo pohvaliti i s nekoliko projekata u niskogradnji (ceste, uređenje okoliša i privatnih dvorišta).

Zapošljavamo djelatnike raznih struka i stupnjeva obrazovanja koji su osposobljeni za izvođenje najzahtjevnijih vrsta građevinskih radova.

Otvoreni smo prema novim metodama i načinima učenja tako da smo orijentirani ka stalnom usavršavanju i pronalaženju boljih i efikasnijih načina rada što nam osigurava značajno mjesto u privredi.